Copyright © 2020. All Rights Reserved

Политика за поверителност

Политика за поверителност на 2020.bg.

Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на 2020.bg при ползване на уеб сайта от него, както и на поправка на тези Лични данни.

В случай че потребителят е заявил поръчка и не е заявил своевременно поправка в информацията с предоставените лични данни, в следствие на което 2020.bg изпълни неточно заявената от потребителя поръчка, 2020.bg не носи каквато и да било отговорност за неточно изпълнената поръчка и всички претърпени вреди са за сметка на потребителя.

Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни (включително избраните потребителско име и парола) да бъдат обработвани от 2020.bg по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на 2020.bg

Всички доброволно предоставени от Потребителя Лични данни и други Данни, които го идентифицират в процеса на ползване на 2020.bg се съхраняват, обработват и използват от Двайсет 20 ЕООД за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги, предлагани във 2020.bg.

2020.bg изрично уведомява Потребителите, че предоставените от него Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.

2020.bg си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

След запознаване със съдържанието на настоящите Общи условия за ползване и приемането им, Потребителите, попълнили регистрационната форма на Сайта, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от 2020.bg по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служители на 2020.bg, както и да получават информация за продукти и услуги на 2020.bg на предоставените от тях форми за контакт, освен ако изрично не откажат да получават информация за продукти и услуги на 2020.bg, чрез формите за запитване и контакт, посочени на настоящия Сайт.

Всички, доброволно предоставени от Потребителя Лични данни и други данни, необходими за неговата идентификация в процеса на използване на Сайта, се съхраняват, обработват и използват от 2020.bg за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги, предлагани от Двайсет 20 ЕООД.

2020.bg уведомява и декларира изрично пред Потребителя, че предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.

2020.bg си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури и/или за да се осигури спазването на настоящите Общи условия за ползване.

Цели, за които използваме Вашите лични данни
2020.bg използва Вашите Лични данни само за целите, посочени към момента на събиране след Вашето изрично съгласие, или за допълнителни съвместими цели съобразно закона.

Целите, с които 2020.bg събира и обработва лични данни, са:

  • за да отговорим на Ваши запитвания;
  • за да предоставим продукти, информация и услуги, които поискате;
  • за да подобрим качеството на нашите услуги;
  • за да се свържем с Вас за потвърждение на поръчка, която сте направили чрез 2020.bg;
  • за да осигурим ефективно обслужване на нашите клиенти;
  • за да се свържем с Вас за специални оферти и информация, за която мислим, че ще представлява интерес за Вас;
  • за да Ви предоставим полезни съвети, информация, актуализации;
  • за да подобрим съдържанието и функционалността на 2020.bg;
  • за да търсим Вашето мнение за наши продукти и услуги;
  • за целите на маркетинговата и рекламната ни дейност;
  • за всяка друга цел в съгласие с тази декларация за поверителност или за която сме получили отделно Вашето съгласие.

Предоставяне на лични данни на трети страни
Не споделяме лични данни на трети лица.

2020.bg си запазва правото да разкрива лична информация за Вас, когато вярваме, че законът го изисква или в отговор на правоприлагащи органи във връзка с наказателно или административно разследване.

2020.bg предоставя лични данни (име, телефонен номер за връзка, адрес за доставка) на куриерски фирми с които 2020.bg има договор, които извършват доставка на стоки, поръчани през 2020.bg.